Görüş Bildir

DSİ grup birincisi!

U-19 Türkiye Gençler Futbol şampiyonası 1. kademe maçlarına katılan Diyarbakır DSİ Spor tüm maçlarını kazanarak gurup birincisi oldu.

DSİ grup birincisi!

Hafta sonu Elazığ’da düzenlenen ve toplam 4 takımın tek devreli lig usulü ile mücadele ettiği şampiyonada DSİ Spor ilk maçında Bingöl Çam sporu 4-2, ikinci maçında Adıyaman Gençler Birliğini 4-0, son maçında ise Malatya Yeşilyurtspor 4 -2 yenerek gurup birincisi oldu.

Türkiye’de toplam 1400 takımın mücadele ettiği U-19 Gençler futbol liginde DSİ spor Elazığ’da elde ettiği gurup birinciliği ile Türkiye’de son 24 takım arasına kalarak 2. kademe maçlarını oynama hakkı elde etti.

RAKİPLERİNE FARK YAPTI

Takımın Teknik sorumlusu Ahmet Tanış; ” Elazığ’da sporcularım mükemmel bir performans sergileyerek DSİ sporu 2.kademe maçlarına taşıdılar. Tüm ekibimi cani gönülden tebrik ediyorum. Bu sezon takım olarak gerçekten çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Bu başarılar asla tesadüf değildir. Bu başarının içerisinde Alın teri, Sevgi Saygı, en önemlisi mükemmel bir birliktelik var. Bu güzelim birlikteliğin oluşmasında destekleri olan Başta Bölge Müdürümüz Sayın Murat Dağdeviren olmak üzere Kulüp yöneticileri, Kurum çalışanları, Sporcu Aileleri ve DSİ Spor camiamıza çok teşekkür ediyorum.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi