Dursun Özbek: Galatasaray kazanmaya gidiyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu dördüncü maçında Portekiz temsilcisi SL Benfica ile yapacağı karşılaşma için Lizbon’a gitti.

Dursun Özbek: Galatasaray kazanmaya gidiyor
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eşi ile geldiği Atatürk Havalimanı’nda Lizbon'a hareketlerinden önce yaptığı açıklamada,  “Takımın form durumu şu anda iyi. Kazanmaya gidiyoruz. Orada alacağımız sonuç gruptaki her şeyi değiştirecek. Sil baştan yapacak. Onun için çok iyi hazırlandık. Yarın çok iyi bir skorla döneceğimize inanıyorum.”
Galatasaray Başkanı Özbek, “Sezon başında takım çok eleştiriliyordu. Bu konudaki düşünceleriniz nedir" sorusu üzerine, “ Eleştiriler her zaman haklı. İnsanlar gördü mü, iyi bir performans yakalamak için eleştiri yapıyorlar. Ama şunu kabul etmek lazım ki, takımlar her sezon yeni baştan organize oluyor. Dolayısıyla takımın yeni gelen oyuncularla beraber bir sisteme oturması, performans yakalaması zaman alıyor. Baştan beri aynı şeyi söyledik, aynı şeyi söyledim Hocam da aynı şeyi söyledi. Gördüğünüz gibi giderek takım performansını yükseltiyor, taraftarlarımıza en iyi seviyede futbol sergilemek için yapıyoruz. Taraftarların biraz sabırlı olması gerekiyor. Sabırlı oldukça grafiğimiz giderek artıyor” dedi.

THY’den kiralanan özel bir uçakla saat 10.00’da Portekiz’e giden Galatasaray, Benfica ile yarın akşam saat 22.45’de Lizbon’da ki Estadio da Luz stadında karşılaşacak.
Galatasaray takımının Lizbon’a hareketinden önce futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Bu arada yöneticiler ve futbolcular terminalde taraftarlarla bol bol selfi çektirdi.
Galatasaray Spor Kulübü maç öncesi resmi internet sitesinden taraftarlara bir uyarı yaparak karşılaşma boyunca yanıcı, patlayıcı ve benzeri maddeler kullanılmamasını istedi. Bu maddelerin kullanılması halinde UEFA tarafından ciddi ceza yaptırımları uygulanacağını hatırlattı.

KAYNAK: DHA

Kaynak: DHA