Görüş Bildir

Dursun Özbek’ten iddialı açıklamalar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde SÖZCÜ'ye iddialı açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’ten iddialı açıklamalar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NEF ile yapılan sponsorluk anlaşmasının lansmanında spor müdürleri ile bir araya geldi. SÖZCÜ Spor Müdürü Bahadır Çokişler’e samimi açıklamalarda bulunan Özbek, Süper Kupa’yı kazanacakları iddiasında bulundu. İşte Özbek’in sözlerinden öne çıkanlar:

“Futbol takımı geçen yıla göre çok daha iyi bir duruma geldi. Yine de top futbolcularda. Lig başlasın, iki üç hafta geçsin, takımları göreyim, o zaman şampiyonluk şansımızı söyleyebilirim. Kupa ise farklı. Türkiye Kupası’nı kazandık. Süper Kupa’yı da istiyoruz. Konu kupa olunca bizim için işler değişiyor. Haberler geliyor, takımın motivasyonu çok iyi…

Kupa seremonisine bir daha girmem. Fotoğrafta olmam benim hatam değildi. Önce Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak yalvardı. Duygun Ağabey (Yarsuvat) çıkmayınca ben niye çıkayım? Servet Yardımcı’nın yanına oturdum. Bana, ‘Başkan benimle gel’ diyerek ısrar etti. Kıramadım. Çıktıktan sonra başımıza neler geldi. Bir daha da çıkmam… Yenikapı’daki mitinge gitmek önemliydi. Mitingde Muharrem Usta ve Yıldırım Bey (Demirören) vardı. Benim için ‘mitinge gitmeyecek’ dediler. Bayrağımı aldım ve gittim. Keşke hep beraber olsaydık. 4 başkan bir arada olmamız gerek. Öyle bir fotoğraf olması lazım.”

Galatasaray’ın ekonomik durumuna da değinen Dursun Özbek, şunları söyledi:

“FİNANSAL durumumuz ortada. Otel yapıyoruz ama yeterli değil. Biz her yıl 120 milyon TL faiz ödüyoruz. Bu sene vergi borcumuzu çıkarırsak konsolide olarak 59 milyon TL zarar etmişiz. Bu faizi ödemesem yarıya indirsem kâra bile geçerim. Cendere içindeyiz.

Florya ve Riva’da Emlak Konut’la protokol var. Devlet kurumu başarılı bir marka. Genel kurula götürmeden komisyon kurduk. Komisyon ön protokol üzerinden çalışma yapıyor. Ekim gibi genel kurul olur. Riva’dan kazanacağımız paraya banka borçlarını kapatacağız.”

Dursun Özbek’in pozitif tavırlarından NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur da nasibini aldı. Özbek, “Galatasaraylı olduğunu söylemekten korkma. Galatasaraylı olduğunu yüksek sesle söyle” diye takılınca Timur’dan, “Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum. Sadece sesimizin tonu önemli” karşılığı geldi. Bunun üzerine Başkan, gülerek, “Mayıslar bizim olacak” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi