Efsane teknik direktör Mustafa Denizli istifa etti mi?

Galatasaray cephesinde alınan kötü sonuçların ardından taraftarın gözünde kredisi düşen Mustafa Denizli istifa kararı aldı ve antrenmana çıkmadı. Ancak Florya'da görüşme yapacak olan Mustafa Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile görüşme gerçekleştiremedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise açıklamalarda bulundu.

Efsane teknik direktör Mustafa Denizli istifa etti mi?

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre: Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri Gaziantepspor maçından sonra yaptığı açıklamada istifa sinyali veren, bugün de futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşan teknik direktör Mustafa Denizli'nin, istifa etmediğini söyledi.

Özbek, sahibi olduğu otelin çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli ile henüz görüşmediğini belirterek, "Kendisiyle görüşmedim. Bugün biraz yoğunluk var. Yarın görüşeceğim. Birkaç işim daha var. Bu yoğunluk geçsin görüşürüz" dedi.

Denizli'nin istifa edip etmediğiyle ilgili sorulara Özbek, "Hayır istifa etmedi. Daha görüşeceğiz" cevabını verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Denizli'nin bugünkü antrenmana çıkmadığının hatırlatılması üzerine, "Görüşmediğim için net bir cevap veremiyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Denizli'nin istifa etmesi durumunda, kararının ne olacağı sorulan Özbek, "Kendisiyle görüşmeden bir şey söylemek istemiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız" diye konuştu.

Özbek, "Mustafa Denizli'nin kalmasını istiyor musunuz?" sorusunu, "Görüşeyim ondan sonra gerekeni söyleyeceğim" şeklinde yanıtladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, yoğun bir gün geçirdi.

Sabah saatlerinde Türk Telekom Arena'da kulübün hukukçularıyla görüşen Özbek, 1,5 saat süren bir toplantı yaptı. Vefat eden iş adamı Adil Karaağaç'ın öğle vakti Teşvikiye Camisi'ndeki cenaze namazına katılan Özbek, daha sonra yeniden Türk Telekom Arena'ya gitti.

Burada bir süre kalan Dursun Özbek, başka bir toplantı için sahibi olduğu Gayrettepe'deki otele geçti. İçeride yaklaşık 1 saat kalan Özbek, bugün katılacağı 3. toplantı için otelden ayrıldı.

Mustafa Denizli'nin takımdaki geleceği konusu nedeniyle gün boyu medya mensuplarının takibinde olan Özbek'in, gergin olması da dikkati çekti.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin Galatasaray'da yaşadığı duruma üzüldüğünü söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın Özlüce Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Gaziantepspor yenilgisi sonrası istifa sinyali veren Galatasaray Teknik Direktörü Denizli'nin durumuyla ilgili soru üzerine, "Mustafa Denizli için üzüldüm. Herkes zamanı geldiğinde yerini başkasına devrediyor" dedi.

Takımının, Spor Toto Süper Lig'deki durumunu değerlendiren Hamzaoğlu, alt sıralardaki takımlar ile puan farkını açtıklarını, artık üst sıralara çıkabilmek için çalıştıklarını kaydetti.

Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirten Hamzaoğlu, "Şükürler olsun iyi bir sonuçla döndük. Alt sıralarla olan irtibatı büyük ölçüde bitirdik. Kararlı bir şekilde yukarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Çaykur Rizespor maçının da büyük önem taşıdığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Geçtiğimiz maç ne kadar önemliyse, bu maç da o kadar önemli. Taraftar desteğini arkamıza alarak iyi sonuçlar elde edebilirsek, üst sıralara tırmanırız" ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, bir yandan bu sezonu en iyi yerde bitirebilmek için çaba gösterdiklerini, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını aktardı.

"İlk önceliğimiz transfer değil" diyen Hamzaoğlu, "Elimizdeki imkanları maksimum şekilde değerlendirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın performanslarını arttırma düşüncesindeyiz. Alabileceğimiz oyuncuları şimdiden takip etmekte fayda var. İnşallah ihtiyaç olmaz. Kulübümüze ekstra maliyet getirmeden çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

Hamzaoğlu, "Kadroda revizyon devam edecek mi?" sorusu üzerine, "Rakibimize göre oynamamız gerekiyordu. Son haftalardaki oyunumuz bizim istediğimizden uzaklaşmıştı. Futbol olarak iyi oynadığımızı söyleyemem. Biraz daha pozisyon üreten bir görüntü içinde olmamız gerekiyordu. Bu maçta farklı oynamamız gerektiğini düşündük. Rakibimiz her türlü riski alacaktı, haklı çıktık. Traore'nin performansı bizi mutlu etti. Elimizde 26-27 kişilik hazır bir kadro var. Bunları iyi şekilde kullanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada, takım kaptanı Serdar Aziz'in henüz tam iyileşmediğini bildiren Hamzaoğlu, bu oyuncunun Çaykur Rizespor maçında forma giymesinin zor olduğunu kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz