Ergani Gençlerbirliği şampiyon oldu

Muş’ta yapılan Türkiye şampiyonası birinci kademe grubu maçlarına katılan Ergani Gençlerbirliği U17 takımı, karşılaştığı üç rakibini de yenerek bölge şampiyonu oldu.

Ergani Gençlerbirliği şampiyon oldu

Tüm Maçları Kazandı Ergani Gençlerbirliği U17 genç futbol takımı bölge şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Muş’ta yapılan grup maçlarına katılan Ergani ekibi, oynadığı üç maçı da kazanıp hedefe ulaştı.

İlk maçında Vanspor’u 2–0 yenen Ergani Gençlerbirliği, ikinci maçında Ağrı 1970 Spor Hükmen’ 3–0 mağlup etti. Son maçında Tatvan spor’u 5-0’lik skorla geçen Ergani ekibi üçte üç yaparak bölge şampiyonluğuna uzandı.

Ergani Gençlerbirliği Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, elde edilen şampiyonluğun önemine değindi. Ortada büyük bir emek olduğunu anlatan Kanat,” sabırlı ve gönüllü bir şekilde oynayan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Ergani'yi en iyi şekilde biz tanıtıyoruz. Bu tanıtımın belgesi de her yıl aldığımız şampiyonluklar ve başarılardır.

Diyarbakır ve Ergani’mizi Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bu turnuvada bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'a, Bölgede sevilen sayılan kaanat önderi ve İş adamı İlyas İleri'e AK Parti ilçe Başkanımız Mehmet Şükrü Sayan ile Ergani Gençlerbirliği Spor Futbol Şube Sorumlusu Zülküf Aydın'a teşekkür ediyorum.

Kaynak: Diyarbakır Söz