Görüş Bildir

Ergani Gol Olup Yağdı

Erganispor, Diyarbakır Alipaşaspor'u 6–1 yendi

Ergani Gol Olup Yağdı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor'da, 6-1'lik Diyarbakır Alipaşaspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Ergani İlçesi Şehir Stadyumu'nda oynanan 23.hafta müsabakasında Erganispor, Diyarbakır Alipaşaspor'u Oktay Özer, Turgut Zengin. Zülküf Can 2ve Umut Zengin 2’ın attığı gollerle galip gelerek puanını 58'e yükseltti.

PUANINI 58'E ÇIKARDI

Teknik Direktör Mehmet Kanat, her açıdan önemli olan bu maçtan istedikleri üç puanı aldıkları için "mutlu olduklarını" söyledi.  Yapılan karşılaşmada futbolcularının oyun disiplininden hiç kopmadığını belirten, Kanat "Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Oyun disiplininden kopmadılar ve 90 dakika boyunca en iyi şekilde mücadele ettiler. Verdiğim taktiklere harfiyen uydular ve galibiyetti hakkettiler. Alipaşaspor'u da verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

KALAN SON ÜÇ MAÇ

Bismil Belediyespor - Erganispor

Erganispor - Silvan Belediyespor

Ergani Yıldızspor - Erganispor

DİĞER MAÇLAR

Diyarbakır Alipaşaspor - Bağlar Belediyespor

Bağlar Belediyespor - Sur Belediyespor

Bismil Belediyespor - Bağlar Belediyespor

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, maç sonrası sporculara bir yemek veren Adnan Menderes Mah Muhtarı Hamit Bıçak’a bu jestlerinden dolayı teşekkür ederken, bunun örnek bir davranış olduğuna vurgu yaptı

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi