Görüş Bildir

Ergani önlem alacak

Son 3 maçında 8 puan kaybederek hem liderliği kaybeden hem de puan cetvelinde 4.sıraya kadar gerileyen Erganispor kötü gidişe ‘dur’ demek için çare arıyor.

Ergani önlem alacak
Basın Sözcüsü Kızan,”Yönetim birlik ve beraberlik halindedir. Saha sonuçlarını da elbirliğiyle düzelteceğiz.” dedi.

                                                                 

‘SORUMLULARIN DİKKATİNİ ÇEKTİK’ Kötü sonuçlardan dolayı sorumlu tuttukları herkesin dikkatini çektiklerini belirten Sarı-Siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Süleyman Kızan, yönetim olarak maddi konularda üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi. Kötü gidişe son vermek için önemli kararlar alacaklarını belirten Kızan,”Bu yönetim maddi konularda büyük fedakarlık yapmıştır,yapmaya da devam etmektedir. Hepimiz kendimizi risk altına soktuk ama futbolculara verdiğimiz sözleri tuttuk. Kaynak sıkıntımız olmasına rağmen iddia ediyorum grupta futbolcularına karşı vecibelerini yerine getiren en baştaki kulüp Erganispor’dur, bu yönetimdir.

‘HERKES FEDAKARLIK YAPMALIDIR’ Hakemlerin bize karşı olan tutumu ortada. Gerekli mücadeleyi veriyoruz. Ama sahada da güçlü olmamız lazım. Kimsenin bu yönetimi ve taraftarı üzmeye hakkı yok. 3 haftadır üzüntüden uyuyamıyoruz. Biz nasıl fedakarlık yapıyorsak, taraftar nasıl her maça gelerek destek veriyorsa herkesten de aynı gayreti bekliyoruz. Takımın kadrosu ligin en kaliteli kadrosudur. İnşallah alacağımız bazı kararlar ve önlemlerle çıkışa geçeceğiz. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi