Ergani'den Süper Lig'e

Ergani Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki genç futbolcusu Faruk Kaya, Süper Lig ekibi Karabükspor'a transfer oldu.

Ergani'den Süper Lig'e

Alt Yapıda Örnek Kulüp

Alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla son yıllarda adından söz ettiren Diyarbakır kulüplerinden Ergani Gençlerbirliği,üst liglere oyuncu kazandırmaya devam ediyor.Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor,Gençlerbirliği ve İstanbulspor gibi kulüplere oyuncu kazandıran Ergani ekibi,bu kez Karabükspor'a oyuncu kazandırdı.2000 doğumlu Faruk Kaya,Karadeniz ekibine transfer oldu.

"Tüketen Değil, Üreten Kulüp"

Ergani Gençlerbirliği Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat,"Alt yapıda parmakla gösterilen ve başarısı takdir edilen bir kulüp etiketi kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Her yıl Türkiye şampiyonalarında başarıdan başarıyı koşuyoruz, üst liglere yıldız adayları kazandırıyoruz. Şimdi de Faruk Kaya kardeşimiz Karabükspor'a transfer oldu. Karabükspor izleme ekibi Türkiye şampiyonasında oyuncumuzu izleyerek olumlu rapor verdi ve kulüp yönetimi oyuncumuzu kulübün bünyesine kattı. Gelecek vaat eden Faruk kardeşimize başarılar diliyoruz. Tüketen değil, üreten kulüp olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ergani Gençlerbirliği spor Süper Lig Takımlarına Sporcu Vermeye Devam Ediyor 6.Yıldır Alt Yapı Takımımızda Yetişen 2000 Doğumlu Faruk Kaya Süper Lig Ekiplerinde Kardemir Karabük Spor A Transfer Oldu. Laf Değil İcraat Tüketen Değil Öreten Kulüp Anlayışıyla Çalışmalarına devam edilor.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler