Görüş Bildir

Erganili Aziz Yıldırım terör olaylarına büyük tepki gösterdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, "Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Erganili Aziz Yıldırım terör olaylarına büyük tepki gösterdi!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesinin Cemile Sultan Korusu'nda düzenlediği organizasyona katılarak, kulübün yeni üyelerine rozetlerini verdi.

Fenerbahçe kulübünün efsane başkanı, burada yaptığı konuşmada, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle üzgün olduklarını dile getirerek, şu sözleri sarf etti.

"Bunu samimi olarak söylüyorum, huzurumuz yok, huzursuzuz. Evimize gidiyoruz huzur yok, gazeteyi okuyoruz huzurumuz yok, televizyon seyrediyoruz huzurumuz yok. Hepimizin birlik ve beraberlik günlerinin bugünler olduğunu düşünmeliyiz. Belki söylemeyeceğim şeyi söyleyeceğim. Artık Fenerbahçe Kulübü olarak memleketin bu konusu üzerine düşüncelerimizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Artık bizlerin de eylem yapması gerektiğine inandığımı buradan belirtmek istiyorum. O ölen insanların çocuklarının acılarını gördüğümüzde dayanamıyoruz. Ben de sizler gibi terörü şiddetle lanetliyorum. Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız."

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Fenerbahçe'ye üye olan taraftarlara teşekkür eden Aziz Yıldırım, kurmak istedikleri Fenerbahçe Üniversitesiyle ilgili ise "Önümüzdeki hafta içinde müracaatımızı yapıyoruz. Yükseköğretim Kurulu ve TBMM’nin kararlarından sonra da Fenerbahçe Üniversitesi açılmış olacaktır. İyi ki varsınız, iyi ki hepimiz buradayız. Bu ülkeye hep beraber sahip çıkacağız" sözlerini kullandı.

Aziz Yıldırım, konuşmasından sonra yeni üyelerle fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe Kulübü Fatih Şubesi Başkanı Yahya Uğur ise Yıldırım'a çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi