Erganispor toplanıyor

Geçen sezon mücadele verdiği Spor toto 3. Lig 2. Grup’ta küme düşen ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Erganispor’da yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde kulüp binasında bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi.

Erganispor toplanıyor

“Hatalardan dersler çıkartacaklar”

Kulüp Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, “Kulüp Başkanımız Rıfat Yılmaz başkanlığında yönetim kurulu olarak bu hafta içerisinde kulüp binasında bir araya geleceğiz. Toplantıda hem geçen sezona ilişkin bir durum değerlendirmesi yapacağız. Varsa hatalarımızdan dersler çıkartacağız. Diğer bir yandan bu sezon mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Lig için görüş alışverişinde bulunacağız. Yol haritamızı da çizeceğimiz bu toplantıdan sonra transfer çalışmaları ve yeni bir hoca için arayışlara başlayacağız” dedi.

“Bölgenin en iyi tesissisine sahibiz”

Erganispor olarak tesisleşme konusunda her hangi bir sıkıntılarının olmadığını anlatan Senvar, “50 yatak kapasiteli tesisimizde sezon boyunca futbolculara en iyi şartlarda bakılıyor ve hocamızın direktifleri doğrultusunda günlük 3 öğün yemek çıkıyor. 24 saat boyunca sıcak suyu ve standart futbol sahasıyla olduğumuza bölgemizin en iyi tesisine sahip olduğumuza inanıyorum” diye konuştu.

Erganispor olarak yeniden 3. Lig’e yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarına işaret eden Senvar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Küme düşmeyle ilgili olarak hesap vereceğimiz tek merci, kongre üyelerimizdir. Başka da kimseye verecek hesabımız yoktur.”

Kaynak: Diyarbakır Söz