Görüş Bildir

Erganispor'a çifte destek

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Fesih Yalçın,Sarı-Siyahlı takıma destek vermeye devam ediyor. Yılmaz ve Yalçın,Cizre galibiyetinden dolayı takımı ve yönetimi kutladı.

Erganispor'a çifte destek

MAÇLARI KAÇIRMIYORLAR

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Erganispor’a kaymakam Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Fesih Yalçın’dan destek gelmeye devam ediyor.

Erganispor'un iç saha maçlarını kaçırmamaya özen gösteren Yılmaz ve Yalçın, Cizre Basraspor maçında alınan galibiyetten ötürü yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Başkanlık görevi süresince kulübe maddi ve manevi destek veren Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Erganispor’un başarılı olmasının ilçeye büyük heyecan getireceğini söyledi. Başkan Yalçın,”Erganispor ilçemizin ortak değeridir. Başarısıyla sevinir, başarısızlığıyla üzülürüz. Zorlu bir lig yarışı geçiyor. Zaman zaman kötü sonuçlar olacak. Önemli olan her zaman takımın yanında olmaktır. Lig sonunda şampiyon olup 3.Lig’e çıkacağına yürekten inanıyoruz. Bu yolda maddi ve manevi olarak gerekli desteği sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“BU TAKIM HEPİMİZİN”

Kaymakam Erdinç Yılmaz,Erganispor’un hedeflediği 3.Lig’e çıkması için her kesimden destek istedi. Yılmaz,“Geçtiğimiz sezon şanssız bir biçimde küme düşen Erganispor bu yıl tam anlamıyla sorunsuz çalışan makine gibi işliyor. Yönetim, teknik heyet, futbolcular arasında ki uyum gerçekten göz kamaştırıyor. Bunun en büyük örneğini bu hafta gördük. Uzatmalar ile birlikte neredeyse doksan dakika boyunca on kişi mücadele eden takımımız son dakikada da olsa üç puanı almasını bildi. Bu başarıda emeği geçen sporcularımızı, teknik heyetimizi, yönetimimizi ve maça gelip destek veren taraftarlarımızı kutluyorum. Erganispor bu sezon bu birlik ve beraberliği sürdürdüğü sürece muvaffak olacaktır diye düşünüyorum. Ergani'de herkes elini taşın altına koymalı ve takımımıza destek vermelidir. Ligin başında harika bir çıkış yakalanmıştık. Arkasında üç hafta puan kaybetmesine rağmen bu hafta kazanılan üç puanla yeniden lige ortak oldu. İlk üç sıradaki üç Diyarbakır takımının aynı puanı var. Bizim desteğimiz sezon sonuna kadar sürecektir. İnşallah ilçedeki tüm kesimler bir bütün olarak takımımızı destekler ve sezon sonunda el birliği ile bir üst lige taşırız.” dedi.

Ekrem SENVAR

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi