Görüş Bildir

Erganispor’un hakem isyanı..

Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, 2-0 kaybettikleri Çınar Belediyespor maçında hakem hatalarının kurbanı olduklarını söyledi. Senvar,”3 yıldır şampiyon olmamız engelleniyor. Dayanacak gücümüz kalmadı” dedi.

Erganispor’un hakem isyanı..

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde Çınar Belediyespor’a deplasmanda 2-0 yenilerek liderliği kaybeden Erganispor,3 yıldır devam ettiğini dile getirdiği hakem hatalarına karşı sonunda patladı. Kulüp Başkanı Ekrem Senvar,kısıtlı ekonomik imkanlarla mücadele etmelerine rağmen önlerinin kesilmek istendiğini söyledi. Önceki 2 sezonda şampiyon olmaları engellendiği için ligi ikinci tamamladıklarını belirten Senvar,”Arkamızda büyük bir kurum desteği ve ekonomik güç yok. Kendi alt yapımızdan yetişen oyuncularla mücadele ediyoruz. Kendi yağımızla kavruluyoruz, takdir edilmemiz gerekirken entrikalarla önümüz kesiliyor” dedi.

‘Bizi Figüran Görüyorlarsa Niye Mücadele Ediyoruz?’

Çınar’da futbol adına sahada adeta cinayet işlendiğini belirten Senvar,hakem Lütfullah Aslan’ın yenilmeleri için her şeyi yaptığını söyledi. Senvar,”En büyük tepkimiz İl Hakem Kurulu’na. Bir gün önce Bismil Belediyespor-Kayapınar Belediyespor maçını yöneten hakem hangi akılla tekrar bizim maçımıza veriliyor?. Hakem 25 ve 60.dakikalarda haksız kararlarla iki oyuncumuza kırmızı kart verdi. Buna rağmen 70 ve 95 dakada yenik duruma düştük. Maçta bariz penaltımız verilmedi. Çınar’lı sporseverler bile mağdur edildiğimizi sosyal medyada paylaştı. Sahadaki çocuklarımızın emeğine yazık. Dayanacak gücümüz ve sabrımız kalmadı. Kendileri çalıp kendileri oynayacaksa ve bizi de figüran görüyorlarsa o zaman niye lige katılıyoruz?. Spor taban birlikleri dedikleri kurumlar ne işe yarıyor?” diye konuştu.

Senvar Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bizim şikâyetimiz, bizi 2- 0 yenen rakibimize değil, hakemleredir. Maçtan sonra kulübün başkanı olarak rakip takımın soyunma odasını yanına gittim ve rakibimizi galibiyetlerinden dolayı kutladım. Teknik heyet ve futbolcularıyla tek tek tokalaştım misafirperverlik

Lerin den dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi