Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Hedefimiz yine galibiyet"

ESKİŞEHİRSPOR Basın Sözcüsü Mehmet Arı, deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçındaki hedeflerinin de galibiyet olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı:

Mehmet Arı, Şahin Park Otel'de düzenlediği basın toplantısında cumartesi günü oynayacakları Kasımpaşa maçına konsantre olabilmek için kendi sahalarında 3-2 galip geldikleri Antalyaspor maçını unutmak zorunda olduklarını ifade ederken şöyle devam etti:

"Kritik ve zor bir haftayı geride bıraktık. Antalyaspor maçı bizim için çok önemliydi. Ama unutmak zorundayız. Cumartesi günü Kasımpaşa ile yine bir final maçımız var. Yolumuza yeni başlıyoruz gibi her maçımıza aynı şekilde çıkmak zorundayız. Değerli ve kuvvetli bir rakiple oynayacağız. İnşallah oradan da güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Dossa'nın sakatlığı devam ediyor. Maalesef Kasımpaşa maçında oynayamayacak. Takımımız perşembe günü İstanbul'a hareket edecek. Cumartesi saat 13.30 bizim için çok önemli. Her maçımız final, finalleri kazanmaya alıştık ama artık bugün itibariyle Antalyaspor maçını unutmamız lazım. Bir günlük sevinç yeterli. Gevşemeden, rehavete kapılmadan aynı şekilde konsantre olmak zorundayız. Takımın moral durumu çok çok iyi."

Kasımpaşa'nın taraftarlarına 700 kişilik yer ayrıldığını söyleyen Mehmet Arı, bu sayıyı artırmak için temaslar yaptıklarını belirtti.

Kaynak: DHA