Eto'o endişesi yoktur!

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, transfer ettikleri Samuel Eto'o ile ilgili 'takıma uyum sağlayabilecek mi' endişesi yaşadıklarını anlatırken, "Takımakatıldığı ilk dakikadan itibaren bu düşüncelerimizi tamamen sildi" dedi.

Eto'o endişesi yoktur!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, hazırlıklarını Isparta Davraz kampında sürdürüyor. Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetiminde her gün çift idman yaparak lige hazırlanan futbolcular, bu sabah idmanında ısınma hareketleri, düz koşu ve kısa pas çalışması yaptı. Antalyaspor, yarın Isparta Atatürk Stadyumu'nda Denizlispor ile özel bir maç yapacak.
"HER ŞEYDEN MUTLUYUZ"
İdmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Yusuf Şimşek, kampın gayet iyi gittiğini söyledi. Takıma sonradan katılanların da uyum sağladığını belirten Yusuf Şimşek, şöyle konuştu:
"Oyun anlamında artık yavaş yavaş futbolcu kardeşlerimizle önümüzdeki yıl nasıl bir oyun oynayacağımıza dair çalışmalar yaptırıyoruz. Denizli maçında da daha net bir şekilde aktarmaya çalışacağız. Şu an her şeyden mutluyuz. Bir sıkıntımız yok."
'TECRÜBELERİNİ AKTARIYOR'
Antalyaspor'un yeni transferi Eto'o'ya Denizlispor maçında şans vereceğini kaydeden Teknik Direktör Şimşek,Eto'o ile ilgili önceleri herkesinaklında birsoru işareti olduğunu ifade etti.Şimşek, şöyle dedi:
'Acaba takıma uyum sağlayabilecek mi?', 'Kendini takımdan çok üstün görecek mi?' gibi gerçekten düşüncelerimiz ve kafamızda soru işaretleri vardı. Ama ilk geldiği dakikadan itibaren bu düşünceleri tamamen sildi. Herkesle kaynaştı, diyalog içinde oldu. Antrenmanlarda futbolcu kardeşlerimize tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Bu gayet güzel bir şey. Futbolcu kardeşlerimiz zaten onun yeteneğini ve duruşunu biliyor. Dünya yıldızı olduğunu biliyorlar. Antalyaspor önümüzdeki yıl kendine layık olan yerde ligi bitireceğini düşünüyor."


Kaynak: Diyarbakır Söz