Görüş Bildir

Evinde vuruldu

Hesaplarını Play-Off üzerine yapan Diyarbekirspor, kendi evinde Sakaryaspor'dan vurgun yedi. Maçı; 0-1 kaybetti.

Evinde vuruldu

3. Lig temsilcimiz Diyarbekirspor, kendi evinde ağırladığı ve mutlak galibiyet planı yaptığı Sakaryaspor karşısında beklenmeyen bir yenilgi aldı. Maçın 51 dakikasında Fikret'ın kafa topuyla gelen gol, skoru belirlerken, Play-Off yolundaki hesaplarında Diyarbakırspor büyük bir yara aldı.

GÜRE VE ARSLAN İZLEDİ

Futbola elverişli bir havada, Seyrantepe spor salonunda karşı karşıya gelen Diyarbekirspor-Sakaryaspor karşılaşmasını, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ile İl Emniyet Müdürü Tacettin Arslan'da izledi.

OKKAN'DAN SELAM VAR

Diyarbakır'da 5 koruma memuruyle suikast sonucu şehit edilen Ali Gaffar Okkan'ın memleketi olan Sakarya'dan gelen bir grup taraftar, maç öncesi pankart açtı.

"Sakarya'dan Diyarbakır'a selamlar, sevgiler..

Gaffar Okkanımız.. Hatıran yeter…"

MAÇTAN DAKİKALAR

Dostluk ve kardeşliğin renkli görüntülerinin yaşandığı maç öncesindeki tablo, saha mücadelesinde, Diyarbekirspor açısından, tezat bir durum oluştu.

Karşılaşmanın 35 dakikasında ev sahibi takım Diyarbekirspor Yakup'la gol pozisyonuna girdi. Ancak Mehmet'ten gelen topu kale yerine, auta attınca, Yeşil-Kırmızılı ekip, mutlak bir golden oldu.

İlk yarının sonuna doğru sağdan gelen atakla topla buluşan Eşref gelişine vurdu. Top az farkla auta çıktı.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

İlk yarının bitimine üç dakika kala, Diyarbekirspor kalesi, büyük bir tehlike atlattı. konuk takımdan Fatih cezaalanı içerisinde oluşan karambolde yere düştü. Penaltı bekleyen ve itiraz eden Sakaryasporlu oyuncuları hakem Çağatay Şahan karşısında etkili olamayınca, ilk yarı başladığı gibi; 0-0 golsuz sonuçlandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Maçın ikinci yarısına, ev sahibinden daha çok konuk takım Sakaryaspor daha bir oyun üstünlüğüyle, rakip kalede tehlikeli oldu.

51. dakikada sol kanattan gelen ortaya cezaalanı içerisinde olan Sakaryaspor'dan Fikret yükseldi.

Konuk takım Fikret'ın kafa golüyle, 1-0 öne geçti.

Maçın diğer dakikalarında iki tarafta rakip kalelerde etkili olmaya çalıştıysada, bir çok gol pozisyonu cömertce harcandı.

Skoru değiştiren başka gol olmayınca, konuk Sakaryaspor, Diyarbekirspor'u evinde ve veyircisi önünde, vurguna uğratarak, üç puanı alan takım oldu.

Diyarbekirspor kendi saha ve seyirci avantajını heba ederek kaybettiği üç puan, Play-Off hesaplarında risk oluşturdu.

STAD; Seyrantepe

HAKEMLER; Çağatay Şapan, Cumhur Altay, Sezgin Çınar.

DİYARBEKİRSPOR; Onur, Abdurrahman, Tunç, Mehmet, Yakup, Enver, Fahrettin, Enis, Feyzullah, Eşref ve Hüseyin.

SAKARYASPOR; Bora, Canberk, Zafer, Fikret, Burak, Serdar, Talha, Fatih, Hüsyin, Çoşkun ve Erçağ

GOL; Dk 51 Fikret (Sakaryaspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi