Fatih Tekke, o oyuncuları kadro dışı bıraktı!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in küme düşme mücadelesi veren takımlarından Kayseri Erciyesspor’da bugün şok gelişme yaşandı. Erciyesspor’da 3 futbolcu kadro dışı kaldı.

Fatih Tekke, o oyuncuları kadro dışı bıraktı!

Kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Tekke, takımın başına kısa süre önce geldiğini hatırlatarak, ligde kalmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

AA’nın haberine göre; geçtiğimiz hafta kendi sahasında Eskişehirspor'a mağlup olan Kayseri Erciyesspor’un o maç sonrası takımla ilgili bazı radikal kararlar aldıklarını belirten çiçeği burnunda teknik direktör Fatih Tekke, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Açık konuşayım 3 futbolcu kadro dışı kaldı. Eskişehirspor maçından sonra 3 değil, 23 kişinin de kadro dışı bırakılmasını söyledim. Çünkü iki hafta boyunca inanılmaz çalışmıştık, antrenmanlardaki tempomuz, coşkumuz çok iyiydi fakat maçta bunların hiçbirini göremedik. Hatta duygu olarak da göremedik. Beni en fazla üzen de o duyguyu göremeyişimiz oldu. Bazen bu tip şeyler olumluya dönebilir"

Süresiz kadro dışı bırakılan Edinho, Serdar Gürler ve Mandjeck'in çalışmalarını A2 takımıyla sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak: Spor Merkezi