Fenerbahçe-Bursaspor maçının özeti izle

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında kendi sahasında Bursaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, 33. Dakikada Pablo Martin Batalla’nın golüne engel olamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe bu skorla 1 puanda kalırken tarihinin en kötü lig başlangıcına imza attı.

Fenerbahçe-Bursaspor maçının özeti izle

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasının kapanış mücadelesinde Ülker Stadyumunda Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. 2 haftanın sonunda 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 1 puanı bulunan Fenerbahçe mücadelenin 33. Dakikasında Pablo Martin Batalla’nın golüne engel olamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, lig tarihinde ilk kez 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamadı. İlk 2 haftada 6 puanın 5'ini kaybeden Kanarya, Kadıköy'de çıktığı üçüncü hafta mücadelesinde Bursaspor'a kaybetti. Sahadan 1-0 yenik ayrılan Fenerbahçe, 3'üncü hafta sonunda 1 puanla sondan ikinci sırada yer alabildi! Bursaspor ise 3 olan puanını 6'ya yükseltti.

KISA BOYUNA RAĞMEN KAFA GOLÜ BULDU

Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi, F.Bahçe karşısında 1,65 boyundaki Batalla'nın kafa golüyle 33. dakikada öne geçti. Arjantinli yıldızın golünde Neustadter'in pozisyon hatası yapması dikkat çekti. İlk yarı bu golle 1-0 Bursaspor üstünlüğüyle sona erdi.

VOLKAN ŞEN 2 KEZ GOLE YAKLAŞTI

Maça yedek başlayan Van Persie, ikinci yarının başında Alper'in yerine oyuna dahil oldu. F.Bahçe son yarım saatte beraberlik golü için baskıyı iyice arttırdı. 62'de Volkan Şen'in çağrazdan şutu direkten döndü. 66. dakikada Volkan Şen bir kez daha gole yaklaştı ancak Bursaspor savunmasında Aziz Behich inanılmaz bir müdahaleyle topu çizgi üzerinden çıkardı.

MOUSSA “ŞOW” YAPTI

68'de Volkan'ın ortasında Moussa Sow röveşataya kalktı ancak vuramadı, seken topa Josef'in vuruşunu kaleci Harun parmaklarının ucuyla kurtardı. Dick Advocaat son 20 dakikaya girilirken bütün hücum silahlarını sahaya sürdü. 73'te Lens'in yerine Miroslav Stoch, 77'de ise Neustadter'in yerine Emenike oyuna dahil oldu. Son bölümdeki F.Bahçe baskısı golü getirmedi ve Bursaspor zorlu maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Stat: Ülker Stadı

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk, Lens, Volkan Şen, Sow

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Sivok, Aziz Eraltay, Şamil Çınaz, Faty, John, Pablo Batalla, Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş

Gol: Dk. 33 Batalla (Bursaspor)

Sarı kart: Dk. 44 Faty (Bursaspor)

FENERBAHÇE-BURSASPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz