Görüş Bildir

Fenerbahçe-Kayserispor maçından notlar

Sarı-lacivertli taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldurdu. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç da maçı takip etti

Fenerbahçe-Kayserispor maçından notlar

mso-bidi-font-size:12.0pt; Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ile Kayserispor, Ankara'da karşı karşıya geldi.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Ankaralı futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, stadın tamamına yakını doldu.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Özellikle Fenerbahçe taraftarları kale arkası ve maraton tribünlerinin tamamını doldurarak takımlarına destek verdi, Kayserispor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Protokol tribününde yoğunluk yaşanırken, Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, maçı Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile izledi.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç da protokol tribünündeki yerini aldı.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Maç öncesi, bir önceki gün hayatını kaybeden eski futbolcu ve teknik direktör Erdoğan Arıca için saygı duruşunda bulunuldu.

Fenerbahçe'de Volkan yedek kulübesinde

mso-bidi-font-size:12.0pt; Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor karşısında kaleci Volkan Demirel'i yedek kulübesine çekti, kaleyi Mert Günok'a teslim etti.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Sarı-lacivertlilerde, Ankara'ya getirilmeyen takım kaptanı Alex, Bilica, Özgür Çek ve Emre Belezöğlu, takımdaki yerlerini alamadı.

mso-bidi-font-size:12.0pt; Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, sahaya kaptan olarak çıktı.

mso-bidi-font-size:12.0pt; -Down sendromlu çocuklar tribünleri gezdi-mso-bidi-font-size:12.0pt;

mso-bidi-font-size:12.0pt; Bu arada, maçı izleyen down sendromlu bir grup çocuk, tribünleri selamladı.

mso-bidi-font-size:12.0pt;font-family:Arial; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language: TR;mso-bidi-language:AR-SA">Her iki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği çocuklar, sahaya futbolcularla çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi