Görüş Bildir

Fenerbahçe, Krasnodar’ın forveti Smolov’un peşinde

Şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan Fenerbahçe’de gelecek sezonun planları yapılmaya başladı. Rus basınını iddiasına göre; Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda elendiği Krasnodar’ın forveti Fedor Smolov’un menajeri ile görüştü.

Fenerbahçe, Krasnodar’ın forveti Smolov’un peşinde

Rusya kaynaklı bir iddiaya göre Fenerbahçe, Krasnodar maçının ardından rakip takımın yıldızı Fedor Smolov'la görüştü. Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 32 turunda Krasnodar'a elenirken, Dick Advocaat'ın rakip takımdan bir oyuncuyu transfer etmek istediğine yönelik haberler gündemde yer edinmişti.

Fanatik’in haberine göre, 27 yaşındaki golcünün menajeri German Tkachenko'nın, İstanbul'daki maçın ardından Advocaat ve Fenerbahçeli bir yöneticiyle buluştu.

Haberde, Advocaat'ın Tkachenko'ya Smolov için Fenerbahçe'de düşündüğü planları anlattığı, Fenerbahçeli yöneticinin ise rakamlar konusunda Rus menajeri bilgilendirdiği öne sürüldü.

İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan Smolov'un, Rus ekibiyle Fenerbahçe arasındaki pazarlıkları beklemeye koyulduğu da haberde yer alan diğer iddia oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi