Fenerbahçe Ülker'e sevindi Avrupa'ya yöneldi

BANVİT başantrenörü Selçuk Ernak, 82-77 kazandıklarıFenerbahçe Ülker müsabakasında oyuncularının ortaya koydukları mücadeleden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Fenerbahçe Ülker'e sevindi Avrupa'ya yöneldi
Selçuk Ernak, müsabakanın değerlendirmesini yaparken şöyle konuştu:
"Bunu zor maçta iyi bir karakter ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum. Üst üste Eurolig seviyesinde maçlar oynuyoruz. Bunlara bırakın, fiziksel olarak kafa olarak ta hazırlanmanız mümkün değil. Takım olarak Bandırma’da daha iyi oynuyor ve oynadığımız basketboldan keyif alıyoruz. Bu günde öyle bir gündü. Oyuncularımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum."
FİNALİ HEDEFLİYORUZ
2 gün sonra kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacaklarından belirten Selçuk Ernak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çok büyük avantajımız olmasa da galibiyetle gittiğimiz Rusya'dan galibiyetle ayrılıp final oynamak istiyoruz. Sadece basketbol değil basketbolun dışındaki faktörlerde zor maç olacak. Fenerbahçe Ülker'i burada yenebilen Banvit takımı orada hazırlık süresinin azlığı ve yorgunluktan şikayet etmeyerek bir karakter ortaya koydu."
BAŞKAN KILINÇ: "TARİHİ BİR GÜN"
BanvitBaşkanı Özkan Kılıç ise Ulep Avrupa Kupası’nda 8 Nisan Çarşamba günü Rusya’da karşılaşacakları Khimki Moskova müsabakası için şunları söyledi:
"Khimki maçı Banvit ve Türk Basketbolu adına tarihi bir gündür. Çok iyi takımla oynayacağımızı biliyoruz. Bandırma’da da Khimki takımıyla zor maç oynadık. Sahadan çok net skorla ayrılamadık. Ancak sahadan 1 sayı farkla galip ayrıldık. İnşallah Rusya’dangalibiyetle döneriz.İnşallah kazanarak milletimizin yüzünü güldürürüz."

Kaynak: Diyarbakır Söz