Fernando Muslera’dan Lionel Messi’ye övgü dolu sözler

Galatasaray’ın ve Uruguay milli takımının tecrübeli eldiveni Fernando Muslera geçtiğimiz günlerde Arjantin milli takımını bırakan dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Fernando Muslera’dan Lionel Messi’ye övgü dolu sözler

Uruguay ve Arjantin arasında oynanacak olan 2018 Dünya Kupası elemeleri maçı öncesi Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera karşılaşma öncesi Arjantin milli takımına yeniden dönme kararı alan dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’yi öve öve bitiremedi. Lionel Messi’nin oyunun kaderini değiştirebilecek oyunculardan olduğunu vurgulayan Muslera; "Messi'nin geri dönmesiyle şartlar değişti. Messi, maçın tamamını domine edebilen bir futbolcu. Saha içinde yanındaki harika futbolcularla 90 dakikayı domine edebiliyor. Messi'nin sahada olması bizim için de oyunu daha cazip kılacaktır" diye konuştu.

"Messi'nin geri dönmesiyle şartlar değişti. Messi, maçın tamamını domine edebilen bir futbolcu. Saha içinde yanındaki harika futbolcularla 90 dakikayı domine edebiliyor. Messi'nin sahada olması bizim için de oyunu daha cazip kılacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Sporx

Kaynak: Diyarbakır Söz