Fırat yakın markajda

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'un U-14 takımın başarılı futbolcusu 14 yaşındaki Fırat Yakıştır'ın ortaya koyduğu güzel futbolu sayesinde bir çok kulüp tarafından markaja alındığı belirtildi.

Fırat yakın markajda
Kayapınar Belediyespor U-14 takımımın antrenörü Mehmet Ekin, kulüp olarak alt yapıya ve yetenekli genç oyunculara büyük önem verdiklerini söyledi. Takımlarında top koşturan 14 yaşındaki Fırat Yakıştır'ın sergilediği futbolun hem kendisini hem de taraftarları memnun ettiğini belirten Ekin, "Bu genç yeteneğimiz bir orta saha oyuncusunda bulunması gereken tüm özelliklere sahip. Fırat'ın top tekniği mükemmel. Oyun kuruyor, hücumda etkili oluyor, gol atıyor. Daha çok küçük yaşlarda futbol eğitimi aldığı için gün geçtikçe istenileni veriyor. Kendisini takımın kaptanı yaptık. Çünkü bu çocukta futbol adına her şey var. Hocası olarak ne görev verdiysem, beni mahcup etmeden yerine getirdi. Ben şahsen bu gibi gençlerle çalıştığım için kendime şanslı olarak görüyorum. Fırat bir kaç yıla kadar tam anlamıyla istenilen kıvama gelecek. Ben de böyle bir futbolcuyu çalıştırdığım için mutlu oluyorum. Bir çok kulüp tarafından yakın takibe alınan bu genç Diyarbakır'ın ismini futbol adına duyuracaktır" dedi.

4 yaşından beri futbol oynadığını belirten Fırat Yakıştır ise verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz