Görüş Bildir

Futbolcu seçmeleri başlıyor

Bingöl Belediyesi Yaşam spor Kulübü, 2019-2020 futbol sezonu kapsamında U15 ve U16 seçmeleri yapacağını duyurdu.

Futbolcu seçmeleri başlıyor

Bingöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, ‘Geleceğin yıldızlarını seçiyoruz’ sloganıyla Yaşam spor Kulübü’ne futbolcu seçmeleri yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, “Yaşam spor Kulübümüz, geleceğin futbol yıldızlarını belirlemek ve kulübün altyapısını güçlendirmek için yeni sezonun çalışmalarına start verdi. Bu bağlamda, 2005 ve 2006 doğumlu sporcuları kapsayan futbolcu seçmeleri için takvim belirlendi. Futbolcu seçmeleri 26 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00’da Karşıyaka Mahallesi sentetik futbol sahasında yapılacaktır. Seçmeler 2×15 dakikalık çift kale maç formatında oynanan maçlar sonucunda belirlenecek. Seçmelere katılacak sporcuların belirtilen tarihte saat 16.00’da müsabaka kıyafetleri ile hazır olmaları gerekiyor.” denildi.

Kulübün birçok başarıya imza atarak, yeteneklerini keşfettiği gençleri büyük takımların altyapılarına kazandırdığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“ Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı organizasyonlarda çok sayıda önemli başarılara imza atan kulübümüz, bir yandan da genç yetenekler yetiştiriyor. Alanında profesyonel antrenörle eğitilen genç sporcular, büyük takımların altyapılarına gönderiliyor. Bu anlamda birçok transfer gerçekleştiren kulübümüz, faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor. Amacımız gençlerimizi sağlıklı, ahlaklı bir birey olarak topluma kazandırmak ve içlerindeki yetenekli futbolcuları daha iyi yerlere gelmelerini sağlamaktır. Sporla ilgilenen Bingöllü gençlerimizi, sportif altyapı ile yeteneklerinin farkına varmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda futbola yeteneği ve ilgili olan tüm gençlerimizi seçmelerimize bekliyoruz.”

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi