Görüş Bildir

Galatasaray, kayıp yaşamak istemiyor

Manisaspor deplasmanında yarın normal sezonun son maçını yapacak sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Final öncesi kayıp yaşamak istemiyor

Galatasaray, kayıp yaşamak istemiyor

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçını yarın deplasmanda Manisaspor'a karşı oynayacak olan lider Galatasaray, puan kaybı yaşamak istemiyor.

Ligden düşmesi kesinleşen Manisaspor karşısında bir sürprizle karşılaşmak istemeyen Galatasaray, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçları öncesi elindeki puan avantajını korumayı hedefliyor.

Son hafta öncesi 74 puanı bulunan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde olan sarı-kırmızılılar, ligde kalma mücadelesi veren Medical Park Antalyaspor'a karşı sarı-lacivertlilerin olası bir puan kaybında bu farkı daha da artırabilmeyi hesap ediyor.

-Melo ve Riera yok-                          

Galatasaray'da Manisaspor maçı öncesi, kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı kalan Felipe Melo ile Albert Riera kadroda yer alamayacak.

Sakatlığı düzelen ve son oynanan Orduspor maçında da yedekler arasında bulunan Johan Elmander'in Manisaspor karşısında sahada olması beklenirken, burnu kırılması nedeniyle operasyon geçiren ve çalışmalara maskeyle katılan Milan Baros'un durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Manisaspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak Galatasaray, öğleden sonra İzmir'e gidecek.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi