Görüş Bildir

Galatasaray Liverpool’un yıldızı Leiva’dan vazgeçti

Transferde hız yakalayan Galatasaray, Liverpool'dan transfer etmeye çalıştığı başarılı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'dan vazgeçti. Alternatif isimlere bakılıyor.

Galatasaray Liverpool’un yıldızı Leiva’dan vazgeçti

Galatasaray, Liverpool'dan transfer etmeye çalıştığı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'dan vazgeçti. Alternatif isimlere bakılıyor.

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Lucas leiva transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Nazifoğlu alternatif isimlere yöneleceklerini beyan etti.

Galatasaray’ın düşünmek için ekstra süre verdiği tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılıların gündeminde artık değil. Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu’na geçtiğimiz gün telefon açan Leiva, düşünmek için süre istemişti. Leiva’nın istediği süre dün gece dolmuştu. Nazifoğlu, Leiva’ya verdikleri sürenin dolduğunu ve alternatif isimlere yoğunlaşacaklarını dile getirdi.

Lucas Leiva, dün akşam Jurgen Klopp ile özel olarak görüştü ve Galatasaray’a gitmek için anlayışlı olmasını istedi. Ancak Alman teknik adam Leiva’ya ihtiyacı olduğunu belirterek, Galatasaray’a transferine karşı yine diretti.

Leiva’nın transfer görüşmelerini bizzat yürüten Levent Nazifoğlu ise “Leiva Galatasaray’a gelmek için çok istekliydi. Eşinin Türkiye’ye gelmek istemediği gibi haberler tamamen dedikoduydu ve oyuncu ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Ancak menajeri bırakmadı. Leiva’dan vazgeçtik ve artık başka bir oyuncuya yönleneceğiz” açıklaması yaparak Leiva defterinin tamamen kapandığı belirtti.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi