Galatasaray'da deprem, Cenk Ergün'ün de Florya'yla ilişkisi kesildi!

Galatasaray Kulübü, Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün çalışma alanının Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya taşınması ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'da deprem, Cenk Ergün'ün de Florya'yla ilişkisi kesildi!

Galatasaray Kulübü, Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün çalışma alanının Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya taşınması ile ilgili açıklama yaptı.

Sarı kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Galatasaray Scout ekibi, yönetim tarafından düzenlenen organizasyon şeması çerçevesinde bundan sonraki faaliyetlerini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da sürdürecektir. Kulübün, UEFA ilişkilerinin yoğunlaşması sebebiyle Cenk Ergün’ün Yönetim ve Sportif A.Ş. ile daha yakın temas içinde olması gerektiğinden Arena’da kendisine bir ofis tahsis edilmiştir."

Galatasaray'da futbol direktörü Cenk Ergün'ün  Metin Oktay Tesisleri'yle ilişkisi bugün itibariyle resmen sona erdi. Sarı kırmızılı kulüpte 2006 yılında göreve başlayan Ergün'ün çalışma ofisi bundan böyle Florya'da değil, Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde olacak.

TAKIM OTOBÜSÜNE ALINMIYORDU

Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından hızla pasifize edilen futbol direktörü, ilk olarak takım otobüsüne alınmamıştı. Ardından Ergün'ün maç sonlarında yaptığı açıklamalara da set çekildi.

Galatasaray'ın ekrandaki yüzü olan genç yönetici, Denizli yönetiminde birçok karşılaşmayı izlemeye dahi gelmemişti. Galatasaray kafilesi ile geçmişin aksine deplasman seyahatlerine de gitmeyen Cenk Ergün, eşylarını topladı.

ERGÜN'ÜN YENİ GÖREVİ                                                 

Futbol direktörü olarak görevini sürdürecek olan Ergün'ün, Avrupa Kulüpler Birliği, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu ile ilişkiler, ulusal ve uluslararası alanda işlerin takibi, teknik heyetin talebi doğrultusunda transfer ile menajer görüşmelerinin yapılıp, futbolculara yönelik hem ekonomik hem de bürokratik işlemlerin takibi, ayrıca da scout ekibinin yönlendirilmesi işlerini üstleneceği aktarıldı.

Cenk Ergün, Galatasaray'da Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde idari menajer olarak göreve başlamış ve yaklaşık 10 yıllık süreçte çeşitli görevler üstlenmişti.

Galatasaray'da Ergün'ün yanı sıra scout ekibi de "uzaklaştırma operasyonundan" nasibini aldı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'nın yolunu tuttu. (Cumhuriyet)

Kaynak: Diyarbakır Söz