Görüş Bildir

Galatasaray'da ibrasızlık kararı durduruldu

Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın 27'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın da 9'uncu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı yürütmeyi durdurma kararı Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi lehine sonuçlandı. Eğer yönetim seçime giderse Başkan, Yönetim ve kurulların seçime katılma hakkı doğdu.

Galatasaray'da ibrasızlık kararı durduruldu

Bugün alınan mahkeme kararı hakkında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2'nci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) şu açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA CENGİZ: GALATASARAY EMİN ELLERDE

Kararın Galatasaray için hayırlı olacağını ifade eden Mustafa Cengiz, "Herkes müsterih olsun. Galatasaray emin ellerde. Şuan için tek amacımız Galatasaray'a faydalı işler yapmak" dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: PROBLEMLER ORTADAN KALKMIŞTIR

Görevlerinin başında olduklarını belirten Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Şuan için problemler ortadan kalkmıştır. Görevimizin başındayız. Tek amacımız takımımızı bu sezon da şampiyonluğa ulaştırmak" diye konuştu.

YUSUF GÜNAY: İBRASIZLIK KARARI ORTADAN KALKTI

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise "Mahkemeden alınan kararlarla beraber ibrasızlık kararı ortadan kalktı. Gecemizi gündüzümüzü Galatasaray için çalışarak geçiyoruz ve buna da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi