Görüş Bildir

Galatasaray’ın son yıldızı Lassana Diarra

Galatasaray Marsilya'nın başarılı oyuncusu Lassana Diarra ile anlaştı. Yönetim, Fransız kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek ya da Chedjou takası ile bu rakamı aşağı çekecek.

Galatasaray’ın son yıldızı Lassana Diarra

Galatasaray, sezonun flaş transferine imza atmak üzere. Geçen günlerde yönetici Mehmet Özbek, Fransa’ya giderek, Marsilya’nın yıldızı Lassana Diarra ile masaya oturmuştu. Fransız isim, Valencia ile Inter’den daha iyi teklif yapan ve 4.5 milyon Euro’dan 3 yıllığına sözleşme öneren sarı-kırmızılılara “tamam” dedi. Bu görüşmeden sonra Cimbom, Marsilya’nın kapısını çaldı ve bonservis pazarlıklarına başladı. Fransızlar, takımda en yüksek maaş alan oyuncuları için 4 milyon Euro’luk bir bedel istedi.

Sarı-kırmızılılar, daha önce de Marsilya’nın gündemine gelen Chedjou takası önererek, 4 milyon Euro’yu aşağı çekmeyi talep etti. Marsilya’nın buna sıcak baktığı ve anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi. Fransız kulübünün teknik direktörü Franck Passi de dün yaptığı açıklamada “Diarra’nın gidecek olması büyük kayıp. Onun açağını kapatacak oyuncular buluruz” diyerek transferin biteceğini gözler önüne serdi. Pazartesi günü Diarra transferinin resmen açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi