Gençlerbirliği, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Süper Lig'de 7. Hafta kendi evinde Galatasaray'ı konuk edecek olan Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nde hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in yönettiği antrenmanla Galatasaray maçına hazırlanan başkent ekibinde tek hedef 3 puan.

Gençlerbirliği, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Turgay Şeren Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında Galatasaray'ı konuk edecek olan Gençlerbirliği, bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

5'E 2 PAS ÇALIŞMASI

Teknik direktör İbrahim Üzülmez nezaretinde yapılan idmana koşu ile başlayan futbolcular daha sonra açma germe çalışması yaptı. Antrenmanın diğer bölümüne 5'e 2 pas çalışması ile başlayan futbolcular son olarak dar alanda minyatür kale maç gerçekleştirdi.

VEDAT MURIQI TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Antrenmana tedavileri süren Cosmin Matei, Selçuk Şahin ve Ferhat Görgülü ile milli takımlarda bulunan oyuncular katılmadı. Kosova Milli Takımı'ndan bugün dönen Vedat Muriqi ise takımdan ayrı düz koşu yaparak günü tamamladı. Antrenman sonunda bugün yeni yaşına giren kaleci antrenörü Hakan Yurtvermez'e, kırmızı siyahlı futbolcular yumurtalı kutlama yaptı.(DHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz