GENÇLİKSPOR'DAN HIRSIZLIK AÇIKLAMASI

GENÇLİKSPOR'DAN HIRSIZLIK AÇIKLAMASI

GENÇLİKSPOR'DAN HIRSIZLIK AÇIKLAMASI

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,1.Amatör Futbol Ligi’nde geçen Pazar günü oynanan Sanayi Sitesispor-Çınar Belediyespor maçında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Soyunma odalarının soyulmasında kendilerinin her hangi bir ihmalinin bulunulmadığı belirtilen açıklamada kulüplere eleştiri getirildi.

‘ANAHTAR TAKIM MALZEMECİSİNDE’

 Açıklamada,”Tüm müsabakalarda olduğu gibi bu müsabakada da gerekli hazırlıklar ve tedbirler alınmıştır. Bu maçtan önce 2 maç daha oynanmış ve böyle bir olay meydana gelmemiştir. Maçlar sırasında soyunma odalarının anahtarı takımların malzemecilerinde veya yetkililerinde olur. Sanayi Sitespor ekibinin kullandığı soyunma odalarının anahtarı da bu kulübün malzemecisine verilmiş. Buna rağmen bu kulübün yöneticileri yaptıkları açıklamalarla meydana gelen hırsızlık olayında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarını zan altında bırakacak ifadeler kullanmıştır. Bu asla kabul edilemez. Olay emniyete intikal etmiş ve ilgili herkesin ifadesi alınmış, tutanak tutulmuştur. Bizler de soruşturma ve araştırma yapmaktayız. Temennimiz bu ahlaksızlığı yapanların bir an önce tespit edilerek bu olayın çözülmesidir. Asla kabul edilmeyecek olan bu ahlaksızlıkların üstelik spor alanlarında olması daha da üzücüdür. Ancak söz konusu kulübün kendi hatasını başka yerlere mal etmesi insafsızlıktır.” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz