Giresunspor’da hesap 5 galibiyet

PTT 1'inci Liginde mücadele eden Giresunspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri, kalan 8 maçtan beşini kazanarak play off oynamak istediklerini söyledi.

Giresunspor’da hesap 5 galibiyet
Pazartesi günü İzmir deplasmanında Altınordu maçına çıkacak olan yeşil beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına salonda yaptığı antrenmanla başladı. Erkan Sözeri gözetiminde günün ilk antrenmanını yapan yeil beyazlı oyuncular, ağırlık çalışarak güç topladı.
Altınordu maçının play off için çok önemli olduğunu belirten Erkan Sözeri, dış dünyaya kapılarını kapatacaklarını söyledi. "Dramatik şekilde puan kaybettiğimiz Kayseri Erciyesspor maçının ardından Altınordu maçı daha çok önem kazandı" diyen Erkan Sözeri, "Almamız gereken dersleri aldığımızı düşünüyoruz. Bizim için çok önem taşıyan 8 maça çıkacağız. Altınordu maçından güzel bir sonuçla dönüp içerde oynayacağımız Adana Demirspor maçına iyi çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Ligde kalan 8 maçtan 5 galibiyet veya 4 galibiyet 2 beraberlik aldıkları takdirde play-off oynayacaklarına işaret eden Erkan Sözeri, "Yoğun çalışıyoruz. Artık bundan sonraki maçların telafisi yok. Biz hala hedefin içindeyiz, bunu da sonuna kadar kovalamak niyetindeyiz” ifadesini kullandı. Lige verilen aranın kendileri açısından iyi olduğunu da aktaran Erkan Sözeri, şöyle devam etti:
"Böyle bir maçtan sonra toparlanmak gerekiyordu. Torku Konyaspor'la oynadığımız özel maç, bizim için iyi oldu. Aykut Kocaman’a ve Torku Konyaspor yönetimine teşekkür ederiz. Çok verimli bir maç oynadık. Hazırlık maçı da olsa moral bulduk. Maçlarda sakatlıklar da kaçınılmaz. Herve Tchami, Waldison, Özgür ve kaleci Anıl’ın sakatlıkları devam ediyor. Emre Can Coşkun ile Tugay Kaçar' ise Ümit Milli Takım kampında bulunduğu için antrenmanlara katılamıyor."

Kaynak: DHA