Gözler Hacettepe'de

Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Hacettepespor maçına odaklandı. Liderle arasında iki puan bulunan Amedspor bu maçtan mutlak üç puan bekliyor.

Gözler Hacettepe'de

2. Lig Beyaz Grup'ta Diyarbakır'ı temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler'de gözler, Hacettepespor deplasmanına çevrildi. Tüm hesaplar üç puan üzerine yapılırken, yoğun bir azırlık idmanı içerisinde bulunuyor.

Grup lideri olan İstanbulspor'la arasında iki puan fark bulunan ve ikinci sırada yer alan Amed Sportif Faaliyetler, Hacettepespor maçı hazırlıklarını süddürürken,Teknik Direktörü Taner Taşkın, ligde son iki maçlarının kaldığını ve şampiyonluk yolunda önemli bir virajda bulunduklarını söyledi.

Taşkın hedefe ulaşmaları için önce kendi maçlarını kazanmaları gerektiğini ifade ederek şöyle dedi, "Ligin son iki haftasına girdik. Kritik bir dönemeç. Şampiyonluk yarışı bizler ve İstanbulspor için iyice kızıştı. Gruptan direkt olarak 2. Lig'e çıkma şansımız var. Bu şansımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bunun için önce kendi maçlarımızı kazanmalıyız. İki maçımız kaldı. Bu. maçlarda alacağımız iki galibiyet ve İstanbulspor'un bir mağlubiyeti bizi hedefimize ulaştıracaktır. Bu nedenle önce kendi maçlarımızı kazanmalıyız. Hafta sonunda ligin en rahat takımları arasında yer alan Hacettepespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Çalışmalar gayet güzel geçiyor. Hedefimiz bu maçı kayıpsız atlatıp, ligin son haftasına sorunsuz girmektir. İnşallah arzuladığımız sonuca ulaşırız"

Taşkın, Hacettepespor maçı hazırlıklarını bugün yapacakları idmanla tamamlayacak. Yeşil-Kırmızılı ekip yarın da, karşılaşma için, havayoluyla Ankaraya gidecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler