Görüş Bildir

GSYD koşusu nefes kesti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Diyarbakır hipodromunda Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin (GSYD) kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen koşu hem büyük ilgi gördü,hem nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Koşuyu 7 numaralı Şubathan adlı atın jokeyi Burak Bektaş kazanırken,GYSD Başkanı Mehmet Yılmaz, organizasyona destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.

GSYD koşusu nefes kesti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Diyarbakır hipodromunda Güneydoğu Spor Yazarları  Derneği’nin (GSYD) kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen koşu hem büyük ilgi gördü,hem nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Koşuyu 7 numaralı Şubathan adlı atın jokeyi Burak Bektaş kazanırken,GYSD Başkanı Mehmet Yılmaz, organizasyona destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.

Engelliler Gününde Anlamı Organizasyon

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Diyarbakır hipodromunda anlamlı bir etkinlik vardı. Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin (GSYD) kuruluşunun ikinci yılı anısına düzenlenen etkinliği davet edilen engelli vatandaşlar da izleyerek nefes kesen heyecana ortak oldu.

Koşuyu Gençlik  Hizmetleri Ve Spor il Müdürü Mehmet Demir, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlk Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Aydın Çetin,Okul sporları ve Gençlik merkezleri Şube Müdürü Erkan Gökçeoğlu, ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş ve engelli takip etti.

GSYD Başkanı Bay’dan Destek Verenlere Teşekkür

Koşuyu 7 numaralı Şubathan adlı atın jokeyi Burak Bektaş kazanırken,GYSD Başkanı Mehmet Yılmaz, organizasyona destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.

Bay,”Bölgede görev yapan spor basını emekçileri arasında dayanışmayı artırmak ve bölgedeki spor faaliyetlerine destek vermek üzere kurmuş olduğumuz derneğimiz iki yılda muazzam çalışmalara imza atarak model haline geldi. Bundan sonra aynı heyecan ve kararlılıkla faaliyetlerimize devam edeceğiz. Koşuyu kazanan 7 numaralı Şubathan adlı atın jokeyi Burak Bektaş’ı tebrik ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde buraya kadar gelen özel çocuklarımıza ve onlara çiçek takdim eden  Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ve Şeyhmus Akyıl ,koşuyu izlemeye gelerek destek veren   Gençlik  Hizmetleri Ve Spor il Müdürü Mehmet Demir,ASKF Başkanı Remzi Dayan ve tüm kurum temsilcilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi