Haddimizi biliyoruz

Sezonun flaş takımlarından Bismil Belediyespor’un başarılı teknik patronu Mikdat Ekinci, Kayapınar maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekinci,”Havaya asla girmeyiz. Her zaman olduğu gibi gücümüzü ve haddimizi bilerek oynayacağız.” dedi.

Haddimizi biliyoruz

Tüm maçlarını Bismil dışında oynamalarına rağmen 9 maçta 17 puan toplamalarının başarı olduğunu kaydeden Mikdat Ekinci,diğer takımlar gibi iddialı transferler yapmadıklarını, gelenler ile geçen sezondan kalma futbolcular arasında uyum oluşmasının başarıyı getirdiğini söyledi. Ekinci,”Büyük paralar harcamadık. Zaten böyle büyük paramız da yok. 3 yıldır mütevazi bütçelerle bu işi yapıyoruz. En çok para harcayan takımlar sıralamasında sanırım ilk 10’a girmeyiz. Ama yönetimin özverisi var. Bir şekilde kaynak bularak ödemeleri yapıyorlar. Futbolcudan malzemeciye kadar herkes iyi niyetle çalışıyor. 17 puanı Mikdat hoca değil bu faktörler topladı.

 

‘KAYAPINAR’IN KADROSU KALİTELİ’

Kayapınar maçı hem önemli hem zor olacak. Rakibimizin sonucu her an değiştirebilecek yıldızları var. Her şeyin bilincindeyiz. Havaya asla girmeyiz. Şu ana kadar nasıl başarılı olduysak bundan sonrası için de haddimizi ve gücümüzü iyi hesaplayarak sahada mücadele vereceğiz. Yenersek çok iyi olur,yenilirsek de dünyanın sonu olmaz.Bu seneki lig önceki yıllar gibi değil. Son haftalara kadar şampiyon ve küme düşenler belli olmaz. Diyarbakır’ın 4 takımı olduğu için 1’i şampiyon olmazsa 2’si direkt amatöre düşecek. Bu nedenle şu an şampiyonluğa doğru yol alan lig sonunda küme düşebilir. Biz her hafta puan peşinde olacağız.”dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz