Hamzaoğlu’ndan sürpriz 11! Sinan Gümüş 11’de

Şampiyonlar liginde 2’nci maçların ardından 1 puan toplayabilen son olarak Kazakistan ekibi Astana ile deplasmanda oynadığı ve 2-2 sonuçlandığı maçın ardından lige dönen Galatasaray, bu akşam Olimpiyat Stadında Medipol Başakşehir maçını kazanarak moral bulmak istiyor.

Hamzaoğlu’ndan sürpriz 11! Sinan Gümüş 11’de

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana deplasmanında beklenmedik 2 puan kaybeden sarı-kırmızılılar, gözünü lige çevirdi. Astana karşısında alınan beraberliğin ardından Galatasaray'da tek hedef Medipol Başakşehir maçını kazanarak, moral bulmak.

Devler Ligi'ndeki kötü performansının aksine ligde son 4 maçı kaybetmeyen, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yarışına ortak olan Cim Bom, Medipol Başakşehir maçını da kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

Kaptan Selçuk İnan'ın aldığı 2 maçlık ceza sona ererken, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ile Hamit Altıntop ise Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı tamamen geçen ancak Gaziantepspor ve Astana maçlarında süre bulamayan Aurelien Chedjou'nun ise bugünkü mücadelede ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek.

İŞTE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’İN İLK 11’İ; Volkan – Uğur, Yalçın, Gencer, Ferhat – Emre, Badji – Visca, Doka, Mossoro – Cikallesshi

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah AVCI

İŞTE GALATASARAY’IN İLK 11’İ;

Muslera – Denayer, Chedjou, Hakan, Carole – Bilal, Selçuk – Yasin, Sneijder, Podolski – Sinan Gümüş

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza HAMZAOĞLU

Kaynak: Recep Kaya