Görüş Bildir

Haydi Amed!

ŞAMPİYONLUK maratonunda son iki maça odaklanan Amedsypor bugün, deplasmanda başkent takımlarından Hacattepespor'la karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı ekip, mutlaka galibiyet diyor.

Haydi Amed!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler, pazar günü Ankara deplasmanında oynayacağı Hacettepespor maçının son hazırlıklarını tamamlayarak, Ankara'ya gitti. Amedspor’un hedefinde, deplasmandaki maçı kazanarak, şampiyonluk yolundaki rakibi İstanbulspor’un da puan kaybetmesini beklemek.

“MUTLAKA KAZANMALIYIZ”

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Taner Taşkın, şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarına çıkacaklarını dile getirdi. Üst lige direkt çıkma adına telafisi mümkün olmayan bir karşılaşmaya çıktıklarını ve teknik ekip ve futbolcularla bunun bilincinde olduklarını ifade eden Taşkın, “Bu maçı mutlaka kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Deplasmanda Hacettepe maçını galibiyetle kapatıp biz kendi işimizi yapacağız. Öncelikle bu maçı düşünüyoruz ve bu maça kilitlendik. Şampiyonluk yolundaki rakibimiz İstanbulspor’un mağlubiyeti bizi hedefimize ulaştıracaktır. Bu nedenle önce kendi maçımızı kazanmalıyız. Yarın ligin en rahat takımları arasında yer alan Hacettepespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Onlar en rahat ancak bizim için telafisinin mümkün olmayacağı bir karşılaşma inşallah kazanacağız. Hedefimiz bu maçı kayıpsız atlatıp, ligin son haftasına sorunsuz girmektir. Biz kazandıktan sonra İstanbul’un kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Amedspor dün öğlen saatlerinde havayoluyla, Ankara'ya gitti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi