Görüş Bildir

Hentbolde Şampiyon Spor Lisesi

Diyarbakır’da hentbol heyecanı sona erdi. Erkeklerde şampiyon olan Diyarbakır Spor Lisesi ilk kez Türkiye finallerine katılma başarısı gösterdi.

Hentbolde Şampiyon Spor Lisesi

 line-height:115%; font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font: minor-latin;mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language: AR-SA">Okullar arası Türkiye Hentbol Yarı Final müsabakaları Diyarbakır’da sona erdi.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Seyrantepe Spor Salonu’nda düzenlenen ve 3 gün süren müsabakalarda erekler kategorisinde Diyarbakır Spor Lisesi, kızlarda ise Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla ilişkiler Şube Müdürü Burhan Gül, 16 takımın yarıştığı müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">TÜRKİYE FİNALLERİ HATAY’DA

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Gül, kategorilerine göre dereceye giren takımların 29 Mayıs ve 3 Haziran tarihleri arasında Hatay’da yapılacak Türkiye finallerine katılacağını belirtti.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Gül, şunları söyledi: “Son günlerde Diyarbakır’da önemli organizasyona imza attık. Son olarak Okullar arası Türkiye Hentbol Yarı Finalleri müsabakalarını düzenledik. Bugün sona eren müsabakaları anlımızın akıyla sorunsuz olarak tamamladık. Şampiyonada dereceye giren tüm takımları kutluyorum. Diyarbakır Spor Lisesi’ni ayrıca tebrik ediyorum.” Gül, Diyarbakır Spor Lisesi’nin ilk defa Okullar arası Türkiye Hentbol Finallerine katılacağını sözlerine ekledi.

>

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi