Görüş Bildir

Hızlı postacının hedefi şampiyonluk

45. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Türkiye finalinde ikinciliği elde eden Diyarbakır PTT Başmüdürlüğünden Nazif Gizlenmiş, "Balkan şampiyonluğu madalyasını Türkiye'ye getirmeyi hedefliyorum." dedi.

Hızlı postacının hedefi şampiyonluk

Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek kadın ve erkek adayların belirlenmesi amacıyla Torbalı ilçesinde bir süre önce gerçekleştirilen 10 bin metre mesafede 66 erkek arasında ikinciliği elde etme başarısı gösteren Gizlenmiş, kazandığı kupa ile Diyarbakır'a döndü. Arkadaşları tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Gizlenmiş, kupayı PTT Başmüdürü Abdulkadir Bedir'e verdi.

Müdür Bedir, AA muhabirine, Gizlenmiş'in Diyarbakır'da terör örgütünün saldırıları nedeniyle yaşanan olumsuzluklar nedeniyle rahat ortamda çalışamadığını ancak buna rağmen ikinciliği kazanma başarısı gösterdiğini söyledi.

Gizlenmiş'in azmi ile dereceye girdiğini vurgulayan Bedir, "Takım olarak da üçüncülüğü elde ettik. Duyduğumda çok sevindim. Yaşanan olumsuzluklara rağmen başarı bizi mutlu etti." ifadesini kullandı.

Mehmet Nazif Gizlemiş ise dağıtımın ardından kalan zamanda yarışmaya hazırlandığını belirterek, bireyselde ikinciliği, takım halinde de üçüncülüğü elde ettikleri için sevinçli olduğunu belirtti.

Diyarbakır'daki meslektaşlarını sevindirdikleri için mutlu olduklarını bildiren Gizlenmiş, "Balkan şampiyonluğu madalyasını Türkiye'ye getirmeyi hedefliyorum. Her türlü zorluğa rağmen günde 12-15 kilometre yürüyüş yaparak hazırlandım." şeklinde konuştu.

Takım arkadaşı Şahin Beytar da Diyarbakır'a ödül getirdikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi