İlhanlı Taraftarlarla Buluştu

Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, Azrailler Grubu Derneği'ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi.

İlhanlı Taraftarlarla Buluştu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, Azrailler Grubu Derneği'ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi.

Dernek yönetimi tarafından karşılanan Feyzi İlhanlı, taraftarlarla sohbet etti ve çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı. Bundan sonra böyle etkinliklere ağırlık vereceklerini belirten İlhanlı, "Tek gayemiz kentimize ve kulübümüze hizmet ederek layık olduğu yere getirmektir.3 yıldır 2.Ligin kapısından dönüyoruz. Bu sezona da kötü başladık ama umudumuz devam ediyor. Maddi ve manevi olarak hiç bir beklentimiz olmadan elimizden geleni yapıyoruz. Neticede iş adamıyım ama bu işi sevdiğim için daha çok zaman ayıracağım. İstisnalar hariç hep maçlarda olacağım ve kulübün içinde olacağım. Taraftarların talepleri ve önerileri düşüncelerine açığız. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Sizlerden isteğim takımla bütünleşmenizdir" dedi.

İLETİŞİM EKSİKLİĞİNİ GİDERMEK

Var olan iletişim eksikliğini gidereceklerini belirten İlhanlı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizler gelip geçiciyiz kulübün sahibi bu halktır. Kapımız faydalı olmak isteyen herkese açıktır. Kim parasıyla ve bilgi birikimi ile fayda sağlamak istiyorsa buyursun gelsin ben gerekirse yine para vereyim onlar yönetsin dedik ama kimse oralı olmadı. Ben nasıl borçlandırmıyorsam bundan sonra gelenler de borçlandırmayacak."

Dernek başkanı Orhan Tuma ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Fevzi İlhanlı ve taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz