İmparator Terim'in Lüksemburg 11'i

Geçtiğimiz Cumartesi günü Hollanda ile 1-1 berabere kalan Milli Takımımız yarın ise özel (hazırlık) maçında Lüksemburg ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fatih Terim’in bu maça nasıl bir kadroyla çıkacağı ise merak konusuydu.

İmparator Terim'in Lüksemburg 11'i

 Türkiye A Milli Takımımızın yarın  yapacağı maçta Teknik patron İmparator Fatih Terim bu maça nasıl bir 11’le başlayacak, kimler oynayacak kimler oynamayacak?

>Yarın Josy Barthel Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak olan maçta Fatih Terim Hollanda maçının aksine farklı bir 11 sahaya sürecek.

>DHA’nın haberine göre; Fatih Terim sakatlığı olan Serdar Aziz ve Hollanda maçında görev vermediği Hamit Altıntop, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Gökhan Töre, Volkan Babacan ve Ersan Gülüm İstanbul’a geri gönderdi.

>İmparator Sinyor Terim'in, Lüksemburg karşısında sahaya sürmesi tahmin edilen ilk 11 ise şu isimlerden oluşuyor;

>"Mert Günok, Şener Özbayraklı, Ümit Kurt, Mahmut Tekdemir, Selçuk İnan, Caner Erkin, Kazım Kazım, Ozan Tufan, Mehmet Ekici (Hakan Çalhanoğlu), Arda Turan (Alper Potuk), Umut Bulut"

>Olcay Şahan, Mevlüt Erdinç, Enes Ünal, Volkan Şen, Harun Tekin, Kaan Kanak ve Eren Albayrak ise ikinci yarıda oyuna dahil olması beklenen oyuncular.

Kaynak: Diyarbakır Söz