Görüş Bildir

İmzalar atılıyor

Amed Sportif Faaliyetler maddi imkansızlık ve sıkıntıları rağmen iç transferde sporcularıyla birbir imza attırdı. Amedspor’da Oğuz Çetinkaya’dan sonra Mansur Çalar, Ercan Çapar, Rıdvan Okuş, Erdi Yokuşlu’ya imzaları tazeledi. Bodrumspor'dan transfer olan tecrübeli defans oyuncu Rıdvan Okuş Boluspor'dan transfer olan genç file bekçisi Erdi Yokuşlu ile devam kararı aldı.

İmzalar atılıyor

İMZALAR BİRBİR HIZLA ATILIYOR

Daha önce Amed Sportif Faaliyetler Kulübü yönetim kurulu kendi resmi sosyal medya üzerinde paylaştıkları Oğuz Çetinkaya ile yeniden anlaştıklarını belirtmişti. Açıklamada; “Amedspor’a transfer olduğundan beri gösterdiği performansı ile çok büyük beğeni toplanan ve taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Oğuz Çetinkaya sonra 4 sezon Amedspor formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu ‘takımdan ayrıldı ayrılacak’ denilen Ercan Çapar ile 11 sezondur takımın dinamosu orta saha oyuncusu Mansur Çalar ile sözleşmeyi tazelerken bir yenileri daha eklendi.

GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURMAK

Bodrumspor'dan transfer olan tecrübeli defans oyuncu Rıdvan Okuş ve Boluspor'dan transfer olan genç file bekçisi Erdi Yokuşlu ile devam kararını Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen’in ofisinde yapılan görüşme sonucu kendisini ile yeni sezonda Amedspor için ter dökecekleri imza attıklarını ve Edemen Yeni sezonda ise yeni ve güçlü bir kadro ile taraftarlarımızın karşısında olacağız” denildi. Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen’in bu sezonda güçlü bir kadro ile çakacaklarını belirterek taraftarın gönlünün rahat olmasını istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi