Görüş Bildir

Johan Elmander’den Galatasaray açıklaması!

Galatasaray’ın eski başarılı futbolcusu Johan Elmander, sarı-kırmızılı takımın 4. yıldızı takması için açıklamalarda bulundu.

Johan Elmander’den Galatasaray açıklaması!

Sarı-kırmızılı ekibin İsveç'in Göteborg şehrindeki kampını ziyaret eden Elmander, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın başarılarını görmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Galatasaray'ın 4. yıldızı taktığını görmek gurur ve mutluluk verici. Takım, taraftar ve camia için de çok önemli bir başarı." ifadelerini kullandı.

Johan Elmander, 2011-2012 sezonunda elde ettikleri şampiyonluğu unutamadığını vurgulayarak, şunları kaydetti…

"Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdığımız anları ve Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'ye attığım golü unutamıyorum. Florya'daki kutlamalar bir rüya gibiydi. Küçük çocuklar bile sevinçten ağlıyordu. O an başka bir dünyadaydım, gerçek değil gibiydi. O anları hiç unutmayacağım."

Elmander, eski takım arkadaşlarıyla iletişimini koparmadığını, araya mesafe girmemiş gibi ilişkilerinin devam ettiğini kaydetti.

Kampı ziyaret ederek, eski takım arkadaşları ile görüştüğünü için mutlu olduğunu dile getiren, İsveçli futbolcu, "Arkadaşlarımla arama mesafe girmemiş gibi ilişkilerimizin sıcaklığı devam ediyor. Muslera çok iyi bir insan, çok iyi bir arkadaş. Uzun zamandır da performans anlamında çizgisini koruyan bir kaleci. Selçuk İnan'ın ise oyun görüşü inanılmaz. Saha içinde kimsenin göremediklerini görebiliyor, topla dans ediyor. Sneijder uzun yıllardır Avrupa'nın en iyi orta sahalarından. Şut atma özelliği ise sanki bir silah gibi." değerlendirmesinde bulundu.

(Haberler)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi