Görüş Bildir

Kadro zafiyetine rağmen çıkışta!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yer alan ve son yılların en kötü sezonunu yaşayarak ilk kez şampiyonluk ve play-off yarışının uzağında kalan Diyarbekirspor, kadro zafiyetine rağmen son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Bu sezondaki 5. teknik direktör olan Özcan Gökçeoğlu, başarılı bir grafik çiziyor.

Kadro zafiyetine rağmen çıkışta!

Birçok oyuncunun ayrılması nedeniyle maçlarda 18 kişilik kadroyu dolduramayan Diyarbekirspor, buna rağmen son üç maçında 7 puan topladı. Bu sezon göreve gelen 5. teknik adam olan Özcan Gökçeoğlu ile başarılı bir grafik çizen Diyarbekirspor, son üç maçında kendi sahasında Karacabey Belediyespor ve Muğlaspor’u 2-1’lik sonuçlarla yenip deplasmanda Ankara Adliyespor’la 0-0 berabere kaldı. Diyarbekirspor, kalan iki maçında bu pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ve son hafta Diyarbakır’da Fatsa Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. Bu maçlar ligde kalma mücadelesi veren rakip takımlar için önem taşıyor.

Diyarbekirspor’un geride kalan 32 maçta en golcü ismi Aykut Çift oldu. Geçen sezonu 10 golle tamamlayan Aykut, bu sezon da şu ana kadar rakip ağları 10 kez havalandırmayı başardı. Son olarak 2-1 kazanılan Muğlaspor maçında 2 gol atarak galibiyette pay sahibi olan Aykut, sıkıntılı geçen sezonda golleriyle takımı sırtladı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi