Kan değişikliği şarttı

Erganispor Kulübü Başkanı Cemal Dolu,zorunlu hale geldiğine inandıkları için teknik heyet değişikliğine gittiklerini söyledi.

Kan değişikliği şarttı
Dolu,”Kan değişikliğinin takıma ayrı bir hava katacağına inandığımız için bu değişikliği yaptık. Kızıltepe Barışspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğiz.” dedi.

  ‘BUNU YAPMAK ZORUNDAYDIK’ Son 5 haftada 10 puan kaybederek zirve yarışındaki avantajını yitiren Erganispor,yeni teknik patronu Kemal Zeydan ile oynayacağı ilk yarının son 3 maçını kazanarak devre arasına yüksek moralle girmek istiyor. Yapılan teknik heyet değişikliğini savunan Başkan Cemal Dolu,Emin Sevmiş’le aralarında hiçbir sorun olmadığını,sadece takımın içinde bulunduğu durumu düşünerek bu karara vardıklarını söyledi. Dolu,”Her kulüpte böyle değişiklikler olabilir. Bunlar futbolun doğasında var. Bizde de birkaç haftadan beri işler iyi gitmiyordu. Hocamız istifa etti, biz de kabul ettik. Kemal Zeydan hocamız genç ve heyecanı yüksek olan bir teknik adamdır. Yönetim kurulunun oy birliğiyle bu kararı verdik. Kan değişikliğinin takıma olumlu hava getireceğine inanıyoruz.” dedi.

KADRO DIŞI KALANLAR AFFEDİLECEK Mİ? Kadro dışı bırakılan futbolcuların affedilmesi için teknik heyetin görüşünü önemsediklerini anlatan Başkan Dolu,bu yönde bir talep olursa değerlendireceklerini kaydetti. Dolu,”Takımın selameti için bazı kararlar aldık. Kadro dışı bırakılan futbolcuları tamamen sildiğimiz anlamına gelmez. Hocamız durumlarına bakacak. Takıma dönmelerinin faydalı olacağını söylerlerse gereğini yaparız. Kimse Erganispor’dan büyük değildir. Bu yönetim maddi olarak her türlü fedakarlığı yapmıştır. Kimsenin tek kuruş alacağı yoktur. Takımda son haftalarda yaşanan sorunların kaynağı da maddi değil, başka olaylardı. Cemal Dolu ve yönetim de gider,Erganispor kalır. İlk yarıda 3 maçımız kaldı. Pazar günü sahamızda yapacağımız Kızıltepe Barış maçıyla başlamak üzere 3 maçımızı da kazanacak güçteyiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz