Görüş Bildir

Karacadağ’a pedal çevirerek çıktılar

Diyarbakır ve bölgede bisiklet kullanımını ve toplumsal kaynaşmayı arttırmak amacıyla kurulan Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü üyeleri, düzenlediği etkinlikle bisikletlerle Karacadağ’a bisikletle çıktı.

Karacadağ’a pedal çevirerek çıktılar

Şehir içi ve dışındaki trafikte kendilerinin de olduğunu hatırlatmak için çeşitli organizasyonlara imza atan Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü üyeleri, farklı bir etkinliğe daha imza attı. Bisiklet tutkunları, etkinlikle yaklaşık 150 kilometrelik olan Diyarbakır Karacadağ yolunu bisikletleri ile geçti.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Ali Alioğlu, “Önceki gün sabah Diyarbakır’dan yola çıktık. Yaklaşık 150 kilometre süren yolculuğumuzda, köyde düzenlenen düğün töreniyle karşılaştık ve bir süre buradaki kardeşlerimize eşlik etti. Kültürel kaynaşmayı da hedefledik ve bunu bir nebze de olsa yerine getirdik. Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik, sadece şehir içinde değil, şehirlerarası yolculuklarda da bisikletin trafikte olabileceğini göstermek istedik. Katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi