Görüş Bildir

Karakoç kardeşlik turnuvasında final

Yenişehir Kaymakamlığı ile Belediye'nin organize ettiği, 12 mahalle takımının yer aldığı "Karakoç Kardeşlik" futbol turnuvasında, finale gelindi. Haftasonu, Yenişehir Belediyesi'nin Çınar yolu üzerindeki fidanlığında Elvendi ve Karakoç futbol takımları, final maçı yapacak.

Karakoç kardeşlik turnuvasında final

Sportif faaliyetlere önem veren Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçe Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının organize ettiği, mahalleler arası "Karakoç Kardeşlik" Turnuvasında finale gelindi. Haftasonu Endülüs Ligi adı verilen turnuvada Elwendi ve Karakoç Mahallesi futbol takımları final maçına çıkacak.

12 TAKIM KATILDI

Yenişehir Belediyesi'ne ait Diyarbakır Çınar karayolu üzerinde bulunan Yenişehir Spor Kompleksi sahasında, yaklaşık iki ay önce start verilen Endülüs Futbol Ligi adı verilen "Karakoç Kardeşlik" turnuvasına 12 Mahalle takımı katıldı. Karakoç, Elwendi, Hatunye, Kırmasırt, Karacadağ, Karakoyu, Geli Buka, Kurtkaya, Köbük, Yunus Emre, Ovabağ ve Ortaşar mahallelerinin gençlerinden oluşan takımlar lig üsülü maç yaptı. Puan ve karşılıklı maçlar yapılan turnuva büyük bir çekişmeye sahne oldu.

TURNUVA MAÇI

Turnuvada sona gelinirken, final maçı Cumartesi günü saat 13.30'da Yenişehir Belediyesi Spor kompleksinde yapılacak. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi'nin de hazır bulunacağı final maçında, kazanan takıma Endülüs Ligi şampiyonu olarak, kupa verilecek. Turnuvada başarı gösteren diğer takımlara da, Kaymakamlık ile Belediye tarafından, çeşitli hediyeler sunulacak.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi