Görüş Bildir

Kardemir Karabükspor: 0 - Boluspor: 0

Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabüspor, Boluspor ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Kardemir Karabükspor: 0 - Boluspor: 0
Kampın yapıldığı otelin sahasında oynanan karşılaşmada, Kardemir Karabükspor'un kalesinde Bora Körk, defansta Muhammet Özdin, Anıl Karaer, Anthony Seriç ve Uğur Uçar, orta sahada Yiğit İncedemir, Birol Hikmet, Şenol Akın ve Florin Cernat, forvette Tresor Lomana Lualua ve Atilla Aybars Garhan görev yaptı.

Boluspor'da ise kalede Eser Altın, defansta Doğancan Akkaya, Cem Vatansever, Cenk Özbey, Onur Bektaş, orta sahada Emre Taşkoparan, Mesut Çaytemel, Cafercan Aksu, Samet Eker, forvette ise Orhun Öztürk ve Aydın Çetin yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın oyuncuları, gol yollarında etkili olamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın İkinci yarısında sahaya kaleci Ahmet Burgaz, defansta Larrys Mabiala, Erdem Özgenç, İshak Doğan ve Sanel Jahiç, orta sahada Hakan Söyler, Selim Teber, Bilal Kısa ve Adem Çandır, forvette Jugurtha Hamroun ve Mehmet Yıldız 11'iyle çıkan Kardemir Karabükspor, Mehmet Yıldız'ın Boluspor defansını zorlamasıyla oyuna hızlı başladı.

İkinci yarıya, aynı kadroyla başlayan Boluspor'da 50. dakikada Emre Taşkoparan'ın yerine Agbetu, 55. dakikada Cafercan'ın yerine Emre Kıvanç, 75. dakikada ise Doğancan'ın yerine Sergey Pacome Djiehoua oyuna girdi.

Savunmada ilk yarıdaki gibi başarılı bir oyun sergileyen iki takım, ikinci yarıda da gol bulamayarak maçı berabere tamamladı.

-Maçın ardından-

Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, ilk hazırlık maçını oynadıklarını ifade ederek, bu maç için oyuncularının performansını beğendiğini söyledi.

Maçın berabere bittiğini fakat saha içindeki oyunun güzel olduğunu anlatan Güller, ''Bir kaç tane pozisyon kaçırdık ve iyi de pozisyonlar yakaladık ama gol atamadık. Hazırlık maçı da olsa kazanmak istiyorduk fakat olmadı. Bundan sonraki maçları kazanmak için oynayacağız ve hemen hemen bütün oyuncularımızı oynatarak performanslarını değerlendireceğiz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi