Karşıyaka'da Necati Ateş ilk 11'de

Karşıyaka'da sezonun ilk yarısında en çok forma giyen futbolcu olmasına rağmen, ikinci yarıda Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in göreve gelmesiyle kulübeye çekilen kaptan Necati Ateş, Kardemir Karabükspor maçında 11'e dönmeye hazırlanıyor.

Karşıyaka'da Necati Ateş ilk 11'de
Genç teknik adamın ilk tercihi olan Can Erdem'in cezalı olduğu Karşıyaka'da arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Ünal'ın da forma giyemeyeceği öğrenilirken, Şimşek iki oyuncunun yokluğunda 36 yaşındaki Necati'ye sahaya sürecek.
Necati'nin örnek bir profesyonel olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, "Ona güveniyorum. İnşallah armanın, formanın hakkını verir" dedi.
Ligde son 10 haftaya 19 puanla son sırada giren yeşil kırmızılı ekibin iç saha maçlarını Buca Arena'da oynama talebi bir kez daha reddedilirken, "Artık hangi statta oynadığımız farketmiyor" diyen Yusuf Şimşek, "Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan çıkıp taraftarımızın desteğiyle Karabükspor'u mağlup edeceğiz" şeklinde konuştu.
BÜYÜKORAL TRİBÜNDE
Karşıyakalı taraftarların cumartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçı için ilan ettiği seferberliğe, Divan Başkanı Cihan Büyükoral da katıldı. Büyükoral, karşılaşmaya Karşıyaka Çarşı'dan taraftar otobüsüyle gideceğini, maçı da taraftarla birlikte tribünde izleyeceğini açıkladı. Bazı taraftarlar, önceki gün yeni stadın inşaatı konusunda açıklama yaparken düşme hattındaki takımın Karabükspor'la oynayacağı hayati öneme sahip müsabakaya değinmeyen Büyükoral'ı sosyal medyada eleştirmişti.
Büyükoral bunun üzerine, "Karşıyaka camiasına sesleniyorum; Çarşı, Karabük maçına ne ile gidiyorsa ben de o araçla gideceğim. Bundan sonra stadımızın inşaatı başlayana kadar her maçın 35.5. dakikasında protestoda bulunacağız. Kimse kalkmazsa bile ben tek başıma protesto edeceğim. Kurtuluş Savaşı'nda tek yürek olacağız. Kurtuluş Savaşı'mız bitene dek şeref tribününde yer almayacağım. Karşıyaka taraftarının içinde her maçı tribünde izleyeceğim" açıklamasını yaptı.

Kaynak: DHA