Kasımpaşa Galatasaray maçı

Galatasaray’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli ilk maçına çıkıyor. Süper Lig’in zorlu takımlarından Kasımpaşa’ya konuk olacak Sarı Kırmızılılar’ın Mustafa Denizli ile ilk maçta nasıl bir oyun sergileyeceği merak ediliyor.

Kasımpaşa Galatasaray maçı

Şampiyonlar Ligi’ne havlu atan ancak UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilme ihtimali olan Sarı Kırmızılılar Atletico Madrid yenilgisinin şokunu atlatıp Kasımpaşa’dan puan almak istiyor. Hafta içinde kurt Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Galatasaray liderin 7 puan gerisinde ve 3. Sırada. Mustafa Denizli’nin Galatasaray’ı nasıl bir oyun sergileyecek büyük merak konusu.

2 Hafta sonra Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, o maça kadar kayıp yaşamak istemiyor.

Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda, izleyebilir miyim?

Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig 13. Hafta maçında Kasımpaşa’ya konuk olacak Galatasaray bu akşam (29 Kasım Pazar) saat 20.15’te maç başlayacak, maçın hakemi Halis Özkahya ve naklen Lig TV’den ekranlara gelecek.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz

Kasımpaşa: Ramazan, Erhan, Titi, Bozhikov, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Scarione, Adem, Eren

Kaynak: Diyarbakır Söz