Kayapınar Kılıç'a emanet

Kayapınar Belediyespor’da Sertaç Küçükbayrak’tan boşalan Teknik Direktörlük görevine Eskişehirspor ve Bursaspor’da uzun yıllar forma giyen Ahmet Kılıç getirildi. Takımın başına geçen Kılıç,iddialı açıklamalar yaparak takımı ligde tutacaklarını iddia etti.

Kayapınar Kılıç'a emanet

SAMSUN DOĞUMLU ,56 YAŞINDA

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta averajla sondan ikinci sırada yer alan Kayapınar Belediyespor’un yeni teknik patronu Ahmet Kılıç oldu.

Kılıç, ayağının tozuyla geldiği Diyarbakır’da takımın idmanını izledi ve futbolcularla tanıştı. Balıkesirspor, Göztepe, Nazilli Belediyespor gibi kulüpleri çalıştıran Eskişehirspor, Bursaspor gibi kulüplerde uzun yıllar futbol oynayan Kılıç, Kayapınar Belediyespor’un bu sezon çalışacağı 4.teknik adam oldu.

Teknik direktör Ahmet Kılıç ile anlaşan Kayapınar Belediyespor’da yardımcı antrenörlerde Ahmet Kılıç’ın ekibinden oluşacak. 56 yaşındaki teknik adamın yardımcılığını Turgay Kaynak yapacak. Kaleci antrenörü ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

‘LİGDE KALACAĞIZ.BUNA İNANIN’

Kılıç, takımın ligdeki durumunu bildiğine dikkat çekerek, ligde kalacaklarını iddia etti.

Kılıç,Kayapınar Belediyespor’un hedefi olmasaydı kesinlikle gelmezdim. Neticede şampiyonlukta bir hedeftir, kümede kalmakta. Bizim şimdiki hedefimiz kümede kalmaktır. Gelmeden önce sorup soruşturdum doğal olarak. Kayapınar Belediyespor’un maddi manevi bir sıkıntısının olmadığını öğrendim. Bu da ne kadar güzel idare edildiğinin kanıtıdır. Şimdi şehir ile birlik olacağız. Takımımızla, Yönetimimizle, basınımız ve şehrimiz ile bütünleşip Kayapınar Belediyespor’u ligde tutacağız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz